Ημέρα περιποίησης της κεφαλής με χτένισμα στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας

Τι κάνει ένας κομμωτής; Ιδού η απορία.

Στο ερώτημα αυτό προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σήμερα, Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024, με τη βοήθεια της υπέροχης κομμώτριας κας Παππά Χρύσας που επισκέφτηκε το σχολείο μας στο πλαίσιο υλοποίησης του Π.Σ.Δ. Αγωγής Σταδιοδρομίας, με τίτλο  «Ανακάλυψε τις επιλογές σου… Παράθυρο στον έξω κόσμο».

Η κ. Παππά μάς βοήθησε να καταλάβουμε πως το επάγγελμα του κομμωτή αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή καριέρας, καθώς απαιτεί την άψογη εκτέλεση των τεχνικών εργασιών και συνάμα χαρίζει τη χαρά της δημιουργίας.

Στη συνέχεια έγινε περιποίηση της κεφαλής των μαθητών/τριών του Π.Σ.Δ. με χτένισμα κι εκπαιδευτήκαμε κι εμείς σε εικονικές συνθήκες ενός εργαστηρίου κομμωτικής κάνοντας πράξη εργασίες της κομμωτικής τέχνης.

Στόχος μας, η ενημέρωση των μαθητών/τριών μας γύρω από τη λειτουργία ενός κομμωτηρίου, καθώς και με το περιεχόμενο και τις συνθήκες εργασίας του επαγγέλματος των κομμωτών.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παππά Χρύσα για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και τη θετική της ανταπόκριση στις ερωτήσεις των μαθητών/τριών μας.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μας!

Ημέρα περιποίησης της κεφαλής με χτένισμα στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω