Θεατρική παράσταση

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 ομάδα μαθητών/τριών του ΕΕΕΕΚ Λάρισας συνοδεία εκπαιδευτικών παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη , «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου».

Συνοδεύοντας τον Πέτρο στον περίπατό του, μαθητές/τριες κι εκπαιδευτικοί ταξιδέψαμε ανάμεσα στη σκληρή πραγματικότητα της επιβίωσης και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας, κι αισθανθήκαμε το φόβο, την αγωνία και τη θλίψη του μικρού παιδιού που ωρίμασε απότομα κι ανακάλυψε σε τόσο τρυφερή ηλικία τα δεινά του πολέμου.

Ήταν μια συναρπαστική παράσταση που κέρδισε το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών/τριών μας, οι οποίοι/ες στο τέλος επιβράβευσαν τους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ακολούθησε Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης στον πολυχώρο Πολιτισμού και Τεχνών «Μύλο του Παπά», με βασικό στόχο τη δημιουργία ευκαιριών κοινωνικής αλληλεπίδρασης με μαθητές/τριες άλλων σχολείων, την ενίσχυση υφιστάμενων κοινωνικών δεξιοτήτων και τη γενίκευση δεξιοτήτων σε άλλα περιβάλλοντα.

Θεατρική παράσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω