Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/12/2023 η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ειδικού Εργαστήριου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Λάρισας στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων με την παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

Οι μαθητές/τριές μας γέμισαν με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα το χώρο και είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, να χορέψουν με την καρδιά τους υπό τους ήχους και τις γιορτινές μελωδίες που σκόρπισε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαρισαίων καθοδηγούμενη από τη μαέστρο κ. Μαρία Παναγοπούλου, αλλά και να πρωταγωνιστήσουν σε θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα.

Η Δ/νση και το Προσωπικό του σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέδραμαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της γιορτινής εκδήλωσης και δη, τις εκπαιδευτικούς Καλλιτεχνικών κ. Καλούδη Ειρήνη (ΠΕ89.01) και Νανούλη Ναπολιάνα (ΠΕ08) αντίστοιχα για την κατασκευή σκηνικών, το Εργαστήριο Αυτόνομης Διαβίωσης για την οργάνωση του γιορτινού μπουφέ,  και τα Εργαστήρια Γεωπονίας – Τροφίμων – Περιβάλλοντος και Χειροτεχνίας για την παρασκευή δώρων. Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει το ζαχαροπλαστείο «Κωνσταντινίδης», το αρτοζαχαροπλαστείο «Μπαλαής» και τα ανθοκήπια «Κούτρας» για την υποστήριξή τους με την προσφορά τους, προκειμένου να υλοποιήσουμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Καταλήγοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε τόσο στον καθένα προσωπικά όσο και στις οικογένειές σας «Καλά Χριστούγεννα» κι ένα «Ειρηνικό κι Ελπιδοφόρο Νέο Έτος».

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω