Εκπαιδευτική Επίσκεψη μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας στο «Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ»

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, ομάδα μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας στο «Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ», στο πλαίσιο υλοποίησης Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων, με τίτλο  «Αντάμωμα με την παράδοση του τόπου μας».

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους που έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εργαζόμενους και τους εκπαιδευτές της Σχολής. Είχαν τη δυνατότητα να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να κατασκευάσουν υπέροχες αποκριάτικες μάσκες, με αφορμή το έθιμο του μασκαρέματος,   με τη βοήθεια σπουδαστών των Σχολών Εργοθεραπείας και Νηπιαγωγών – Παιδαγωγικά του Ι.Ε.Κ. .

Παρατηρώντας τα οφέλη των εξωτερικών δράσεων και επισκέψεων στον γνωστικό, συναισθηματικό και κοινωνικό τομέα και στη δημιουργία ισχυρών κινήτρων για μαθητές και εκπαιδευτικούς ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γαλιατσάτο Πέτρο, Ακαδημαϊκό Διευθυντή, τις εκπαιδεύτριες, κ. Αγραφιώτη Ε., Μακρίδου Ε. και Χονδροδήμου Μ., καθώς και το προσωπικό της Σχολής για την ιδιαίτερη φιλοξενία τους, την ευγένεια και την εξαιρετική συνεργασία τους.

Ευελπιστούμε σε μια νέα συνάντηση…

Εκπαιδευτική Επίσκεψη μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας στο «Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω