3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την 3 Δεκεμβρίου  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία το Ε.Ε.Ε.ΕΚ.  Λάρισας υλοποίησε πλήθος δράσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δ. Λαρισαίων, κ. Μαμάκος  Αθανάσιος, η  Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ζιάκα Βασιλική, ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε. Λάρισας, κ. Ζέρβας Νικόλαος , η Σμηναγός Αναστασία Λουκανίκα, εκπρόσωπος της 110 Πτέρυγας Μάχης ,ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λοΐζος Παντικίδης εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λάρισας,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ.,  κ. Δασκαλούλης  Γεώργιος και η νεοεκλεγείσα πρόεδρος  του 2ου διαμερίσματος Λάρισας, κ.  Ζαβράκα Ναταλία.

Μαθητές και μαθήτριες του ΑΔ2 τμήματος του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας επισκέφτηκαν τη σχολική μονάδα, ενημερώθηκαν για ζητήματα ισότιμης πρόσβασης κι ενεργούς συμμετοχής σε όλους τους τομείς της ζωής των ατόμων με αναπηρία.

Όλοι οι προσκεκλημένοι συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις που διοργάνωσαν το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό του σχολείου, τα Εργαστήρια Αυτόνομης Διαβίωσης, Γεωπονίας – Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Χειροτεχνίας, κάνοντας  όμορφες κατασκευές, συνομίλησαν με τους μαθητές μας , αλληλεπίδρασαν και μας χάρισαν όμορφες στιγμές στέλνοντας  το δικό τους μήνυμα Συμπερίληψης, Σεβασμού της Διαφορετικότητας και Προάσπισης των Δικαιωμάτων των ΑμεΑ.

Τους ευχαριστούμε θερμά!!!

3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω